تغذیه

  • پزشکی۷ اشتباه رایج در تغذیه دام که باعث کاهش بهره وری می شود!

    ۷ اشتباه رایج در تغذیه دام که باعث کاهش بهره وری می شود!

    تغذیه صحیح دام یکی از مهم‌ترین عوامل در افزایش بهره‌وری و سلامت گله است. اما آیا می‌دانستید که برخی اشتباهات رایج در تغذیه می‌توانند باعث کاهش وزن کاهش تولید شیر و حتی بروز بیماری‌های مختلف در دام‌ها شوند؟ متأسفانه بسیاری…

  • پزشکیمیوه ها و سبزیجات دارای ویتامین ب

    میوه ها و سبزیجات دارای ویتامین ب

    میوه ها و سبزیجات دارای ویتامین ب : نگاهی جامع از منظر پزشکی و علمی آیا میوه ها و سبزیجات منابع اصلی ویتامین های ب هستند؟ ویتامین ب در چه میوه هایی وجود دارد؟ پاسخ کوتاه این است : بله…

  • پزشکیچند توصیه تغذیه ای در شرایط هوای آلوده

    چند توصیه تغذیه ای در شرایط هوای آلوده

    در شرایط آلودگی هوا ریزش ریزگردها به سطح ریه ها و کاهش آنتی اکسیدان های مایع پوششی ریه باعث تخریب سلول های مختلف بدن شده و استرس اکسیداتیو را افزایش می دهد؛ بر همین اساس تقویت سیستم ایمنی از طریق…

  • ورزشیتوصیه های متخصص تغذیه در خصوص مواد غذایی مورد نیاز کودکان ورزشکار

    توصیه های متخصص تغذیه در خصوص مواد غذایی مورد نیاز کودکان ورزشکار

    رئیس کمیته تغذیه هیئت پزشکی_ورزشی استان سمنان گفت: بدن کودکان ورزشکار به تمامی مواد مدنی و مغذی نیازمند است. مجتبی خادم در گفت وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری سوشال لند درباره تغذیه کودکان ورزشکار اظهار کرد: کودکانی که ورزش می…

  • اجتماعیتغذیه در ابتلا به آلزایمر چه نقشی دارد؟/ ۵ ماده غذایی فراموشی‌زا

    تغذیه در ابتلا به آلزایمر چه نقشی دارد؟/ ۵ ماده غذایی فراموشی‌زا

    الهه جعفرزاده: مطالعات نشان می‌دهد که رژیم غذایی در ابتلا به بیماری آلزایمر نقش دارد. برخی از مواد غذایی مشکوک به افزایش ریسک ابتلا به آلزایمر عبارتند از: ۱. گوشت قرمز گوشت قرمز منبع بسیار خوبی از آهن و برای…

  • بین المللبررسی اثرات ژن و تغذیه بر ورزش

    بررسی اثرات ژن و تغذیه بر ورزش

    سوشال لند گزارش می دهد ژنومیکس تغذیه تاثیرات مهمی بر ورزش دارد که مورد بررسی قرار گرفته است. به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری علم و فناوری سوشال لند، ژنومیکس تغذیه به مطالعه اثرات تغذیه بر ژنوم انسان و دیگر موجودات…

  • پزشکیبایدها و نبایدهای تغذیه در فصل بهار

    بایدها و نبایدهای تغذیه در فصل بهار

    یک عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: با توجه به اینکه در این فصل هوا گرم تر می شود و رطوبت هوا افزایش پیدا می کند، بهتر است غذاهایی که ساده و اجزا و ترکیبات کمتری دارند، مصرف…