موفقیت مرکز تحقیقات «علوم شیلاتی و فنون دریایی دکتر کیوان» در تولید خاویار

موفقیت مرکز تحقیقات «علوم شیلاتی و فنون دریایی دکتر کیوان» در تولید خاویار

رئیس دانشگاه آزاد لاهیجان از موفقیت های این واحد دانشگاهی در تولید خاویار و گوشت ماهی خاویاری توسط سرای نوآوری شیلاتی و مرکز تحقیقات «علوم شیلاتی و فنون دریایی دکتر کیوان» خبر داد.

به گزارش خبرنگار سوشال لند همزمان با سالروز پیروزی انقلاب اسلامی گوشت و خاویار از ماهیان خاویاری (استرلیاد و سیبری) در سرای نوآوری شیلاتی و مرکز تحقیقات علوم شیلاتی و فنون دریایی دکتر کیوان دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان تولید شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان در گفت و گو با خبرنگار سوشال لند با بیان این مطلب به خبرنگار سوشال لند گفت: درراستای سند تحول و تعالی دانشگاه و کسب درآمد های غیرشهریه ای مرکز تحقیقات علوم شیلاتی و فنون دریایی دکتر کیوان این واحد دانشگاهی در سال جاری موفق به تولید پنج کیلو و ۵۱۰ گرم خاویار سه کیلو و ۲۶۰ گرم خاویار ماهی سیبری دو کیلو و ۲۵۰ گرم خاویار ماهی استرلیاد و ۴۰ کیلوگرم گوشت ماهی خاویاری از کارگاه مرکز تحقیقات علوم شیلاتی دکتر کیوان شد که این موفقیت در سطح دانشگا های کشور بی نظیر است.

سهیل شکری با بیان اینکه این موفقیت مرهون تلاش های شبانه روزی کارکنان و استادان دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان است بر ضرورت تداوم تولید گوشت و خاویار به خصوص تولید خاویار از فیل ماهیان مرکز تأکید کرد.

پروژه های زودبازده در دانشگاه آزاد لاهیجان؛ از تولید خاویار تا پرورش جلبک و ماهیان زینتی

وی متذکر شد: علاوه بر تولید گوشت و خاویار پروژه های زودبازده توسط اعضای هیئت علمی به شورای هیئت عاملی سرای نوآوری معرفی و مورد بررسی و تصویب و اجرا قرار می گیرد و این پروژه ها می تواند در زمینه عمل آوری خاویار و تولید غذای ماهیان ایجاد مرکز مشاوره تولید ماهیان زینتی پرورش جلبک پرورش زالوی طبی و سالن های کوچک فرآوری محصولات شیلاتی باشد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان تشریح کرد: با توجه به مساحت سایت مرکز و قرار گرفتن در منطقه گردشگری چمخاله لنگرود و امکانات موجود همزمان طرح گردشگری نیز ارائه و در صورت وجود سرمایه گذار انجام می شود.

شکری کسب مجوز سرای نوآوری کنار تأسیس دانشکده موضوعی کشاورزی آب غذا و فراسودمند ها در سال جاری را موفقیتی برای واحد لاهیجان اعلام کرد و از مدیران و اعضای هیئت علمی خواست تا درراستای اهداف مصوب مراکز فوق همکاری بیشتری داشته باشند.

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "موفقیت مرکز تحقیقات «علوم شیلاتی و فنون دریایی دکتر کیوان» در تولید خاویار" هستید؟ با کلیک بر روی اجتماعی، به دنبال مطالب مرتبط با این موضوع هستید؟ با کلیک بر روی دسته بندی های مرتبط، محتواهای دیگری را کشف کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "موفقیت مرکز تحقیقات «علوم شیلاتی و فنون دریایی دکتر کیوان» در تولید خاویار"، کلیک کنید.

نوشته های مشابه