به گزارش خبرگزاری سوشال لند؛ 28 اردیبهشت ماه سال 1395، هیچ گاه از ذهن هیچ کدام از هواداران صنعت نفت پاک نمی شود. شاگردان مرحوم نادر دست نشان با کسب برتری مقابل فجرسپاسی پس از یک سال دوری به لیگ برتر بازگشتند تا طولانی ترین دوران حضورشان در لیگ برتر از لیگ شانزدهم شروع شود.
در گزارش ورزش سه آمده است: حضوری به مدت هشت فصل مداوم که لحظات غم انگیز و البته پر استرسش بیشتر از قاب های شادی آورش بود. نفتی ها بیشتر از اینکه برزیلی باشند در این مدت به مانند یک تیم معمولی عمل کردند و تنها هدفشان فرار از سقوط و قعر جدول بود و نه قهرمانی و جنگ برای رسیدن به آسیا.
نفتی ها در این مدت تنها 2 دوره با آسودگی کامل در لیگ برتر باقی ماندند. سال هایی که هدایتشان بر عهده فراز کمالوند و علیرضا منصوریان بود و آن ها با حضور در میانه جدول به کارشان در آبادان پایان دادند.
با این حال در دو سال اخیر صنعت نفت بیش از همه تیم های لیگ برتری طعم حضور در قعر جدول و سقوط را چشیده و دلیل عمده آن هم تغییرات پی در پی روی نیمکت این تیم بوده است. به طوری که فصل قبل با تعویض 4 سرمربی و البته این فصل با انتخاب 3 سرمربی، به ورطه سقوط کشیده شدند.
اما این فصل به شیرینی فصل گذشته برای صنعت نفت نبود. فصلی که در ثانیه های آخر با برتری مقابل گل گهر سیرجان و با خلق یک معجزه سهیمه خود را در بالاترین سطح فوتبال ایران حفظ کردند و با شعار کسب سهمیه آسیایی پا به لیگ بیست و سوم گذاشتند. لیگی که در نهایت قتلگاه برزیل ایران شد و آن ها با قبول شکست مقابل ذوب آهن رسما به عنوان اولین تیم لیگ برتری به لیگ دسته اول ایران سقوط کردند.
صنعت نفت که این فصل را با سرمربیگری عبدالله ویسی آغاز کرده بود، با کسب نتایج ضعیف در نهایت به قطع همکاری با این مربی خوزستانی رسید و در ادامه با انتخاب سهراب بختیاری زاده به دنبال نجات از گرداب خود ساخته بود. گزینه ای که درد آبادانی ها را دوا نکرد و خیلی زود از کار در استانش دست کشید.
مدیران نفت که به دنبال آخرین راه های فرار برای سقوط از لیگ برتر بودند، شانس خود را با انتخاب فراز کمالوند امتحان کردند و فرمان تیم خود را به مربی قدیمی سپردند تا باز هم با خلق یک معجزه در لیگ بمانند. انتخابی که فایده نداشت و حالا صنعت نفت به لیگی می رود که هشت سال از آن دور بوده و البته با فضای آن آشنا است.
حالا با خواندن تیتر «سقوط نفت به لیگ یک» هلهله و شادی جای خود را به غم و اندوه در آبادان داده است. حالا در چند روز آینده ماتم در خیابان های امیری و ته لنجی که مرکز اصلی هواداران نفت است، موج می زند و البته امیدوار به روزی هستند که بازگشت مقتدرانه ای به لیگ داشته باشند؛ این مرتبه نه برای سقوط بلکه برای حضور در جمع بالانشینان.
251 251
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "مرثیه ای بر سقوط نفت آبادان" هستید؟ با کلیک بر روی ورزشی، آیا به دنبال موضوعات مشابهی هستید؟ برای کشف محتواهای بیشتر، از منوی جستجو استفاده کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "مرثیه ای بر سقوط نفت آبادان"، کلیک کنید.