چت کردن، رابطه زوجین را خراب می کند!

چت کردن، رابطه زوجین را خراب می کند!

آفتاب نیوز :

امروزه مردم از پیام های متنی به عنوان راه هایی برای برقراری ارتباط استفاده می کنند و در این میان، زوجین اغلب به دلیل مشغله های روزانه تا حد زیادی از طریق پیام های متنی با یکدیگر صحبت می کنند. درحالی که این شکل از ارتباط سریع، بسیار محبوب و حتی گاهی اوقات سودمند است اما پیامدهای این نوع تعامل نیز می تواند برای زوجین بسیار منفی باشد.

چگونه پیامک می تواند یک رابطه را خراب کند

مطالعات بی شماری نشان داده اند که ارسال پیام متنی می تواند اضطراب زیادی ایجاد کند. تحقیقات همچنین نشان می دهد که پیام متنی این قدرت را دارد زوجین را به هم نزدیک تر کند یا باعث ایجاد فاصله و سوءتفاهم بین آنها شود.

مشکل ارسال پیامک این است که هر دو طرف هر متن را به عنوان “صحبت” واقعی درک می کنند و لحن و استنباط شخصی خود را در مورد جملات بیان می کنند.

در هنگام چت کردن یا ارسال پیامک اغلب لحن افراد اشتباه برداشت می شود؛ چون پیام های متنی نمی توانند به درستی احساسات انسانی را منتقل کنند.

با برقراری ارتباط تلفنی، می توانید از طریق لحن، مکث و خندیدن یا گریه کردن، احساس فرد را بفهمید اما با ارسال پیامک، هیچ یک از آن ها را متوجه نمی شوید و غیرممکن است که بدانید طرف مقابلتان به آنچه می گویید چه واکنشی نشان می دهد.

چت کردن باعث احساس بی اهمیتی و خشم بین زوجین می شود

متن نوشتاری پیام های متفاوتی را منتقل می کند که نه تنها می تواند باعث سوءتفاهم شود؛ بلکه باعث ترس، عصبانیت یا احساس بی اهمیتی می شود. فرض کنید به طرف مقابل خود پیام می دهید و می پرسید که آیا می تواند بعد از کار با شما به خرید بیاید؟ او با “نه” یا “نمی توانم” پاسخ می دهد. حالت خیلی مثبتش این است که یک کلمه احساسی مثل “عزیزم” را چاشنی اش کند و به شما پاسخ منفی دهد اما دریافت این پاسخ منفی به صورت متنی خودبه خود باعث می شود تا شما احساس ناراحتی و بی اهمیتی کنید و  بدتر از آن پاسخ یک کلمه ای است که دریافت کرده اید. با دریافت این پاسخ سوالات متعددی در ذهنتان نقش می بندد؛ سوالاتی مثل اینکه “چرا گفت نمیام؟! ” ، “اگر براش مهم بودم هر چقدر هم خسته بود و کار داشت وقت میذاشت و می گفت میریم خرید!”، “حتی نپرسید چی می خوای بخری! ” اینجاست که احساس بی اهمیتی شروع می شود و به دنبال آن خشم آهسته در وجودش به وجود می آید.

اغلب مشاجرات به دلیل تفسیر نادرست از پیام های متنی رخ می دهد

 تشخیص تفاوت بین احساساتی مانند خشم، غم، طعنه، صداقت در یک پیام متنی غیرممکن است. ممکن است شخصی با شریک خود شوخی کند و آن را به عنوان عصبانی بودن شریک زندگی خود تعبیر کند. سپس باید متن هایی ردوبدل شود تا آسیب برطرف شود؛ این در حالی است که استفاده از پیام های متنی برای رفع سوءتفاهم ها نیز یک تلاش نافرجام است.

گاهی اوقات افراد از صحبت تلفنی با شریک زندگی خود یا ملاقات حضوری در هنگام عصبانیت می ترسند، زیرا فکر می کنند که این کار باعث تشدید اوضاع می شود، اما ارسال پیامک اغلب اوضاع را بدتر می کند.

ارسال پیامک بیش از حد علامت هشدار است

هر زمان که یکی از زوجین بیش از حد به دیگری پیامک می دهد، این یک علامت هشدار است. به عنوان مثال، ارسال پیامک بی وقفه می تواند نشان دهنده این باشد که یکی از شرکای زندگی به او وابسته و نیازمند است و در رابطه احساس ناامنی می کند. درحالی که معمولاً فقط خود افرادی که بیش از حد پیام می دهند دچار آسیب می شوند، اما برای طرف مقابل دریافت کننده پیام این وضعیت بسیار کلافه کننده است.

ارسال پیامک بیش از حد – به خصوص زمانی که مدام پیگیری می کنید که همسرتان کجاست، با چه کسی است و چه می کند – کنترل کننده و توهین آمیز است. ادامه این روند به مرورزمان باعث ایجاد فاصله بین زوجین می شود.

به هیچ وجه از پیام متنی به عنوان راه ارتباطی استفاده نکنید

اغلب مشاجراتی که منجر به مشکلات بزرگ یا حتی پایان دادن به رابطه شده، با یک پیام متنی اشتباه شروع یا تشدید شده است؛ لذا پیام متنی راه مناسبی برای برقراری ارتباط نیست مگر اینکه یک پیام مثبت کوتاه باشد که می تواند باعث بهبود رابطه شود؛ بنابراین، به جای پیام متنی، در طول روز تلفن را بردارید و در حد حال و احوال با همسرتان صحبت کنید؛ این کار به تنهایی می تواند ثبات و آرامش را به یک رابطه بازگرداند.

پیام هایی که نباید به شریک زندگی خود پیامک کنید

در اینجا به منظور جلوگیری از خراب کردن رابطه چند نمونه از پیام هایی که نباید به شریک زندگی خود پیامک کنید، آورده شده است:

– در رابطه به خصوص در دوران نامزدی، بیش از حد پیامک ارسال نکنید. روابطی که تازه شروع شده اند نیز به سرعت از بین می روند، بنابراین ارسال پیامک را به حداقل برسانید.

– وقتی ناراحت هستید هرگز پیامک ندهید. قبل از اینکه به طرف مقابل خود پیامک بفرستید به خودتان زمان بدهید تا آرام شوید.

– مکالمات احساسی یا مهم را چهره به چهره و حضوری انجام دهید. خطر سوءتفاهم در متن بسیار زیاد است.

– با چت کردن از طرف مقابلتان عذرخواهی نکنید. وقتی در پیام متنی از طرف مقابلتان عذرخواهی می کنید، گیرنده واقعاً مطمین نیست که چقدر متاسف هستید.

– از ایموجی ها به جای کلمات استفاده نکنید. درحالی که تفسیر لحن صدا و عطف کلی معنای کلمات یک نفر در یک پیام متنی دشوار است، و واقعاً کمکی نمی کند که حالات صورت یکدیگر را ببینید، اما ایموجی ها و شکلک ها جایگزینی برای آنها نیستند. آنها می توانند لحن یک متن را کاهش دهند، اما نمی توانند لبخند و احساس واقعی شما را منعکس کنند.

– در مکالمات طولانی، مسایل مهم یا مشکلات بزرگ هرگز از پیام متنی استفاده نکنید و به صورت رودررو صدای یکدیگر را بشنوید و تفاوت در لحن و حالات چهره را درک کنید تا احساسات را راحت تر منتقل کنید.

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "چت کردن، رابطه زوجین را خراب می کند!" هستید؟ با کلیک بر روی حوادث، اگر به دنبال مطالب جالب و آموزنده هستید، ممکن است در این موضوع، مطالب مفید دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "چت کردن، رابطه زوجین را خراب می کند!"، کلیک کنید.