به گزارش خبرگزاری سوشال لند، حامد جلیلی مسوول دفتر سرود اداره کل موسیقی وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی در گفت وگو با خبرنگار سوشال لند ضمن ارایه توضیحاتی درباره نحوه انتخاب گروه های شرکت کننده بخش سرود سی و نهمین جشنواره بین المللی موسیقی فجر گفت: همان طور که علاقه مندان و مخاطبان حوزه سرود کشور می دانند ما از سال جاری تلاش کردیم برنامه ریزی هایی برای برگزاری جشنواره ملی سرود فجر داشته باشیم. شرایطی که از سوشال لند سال جاری آغاز و هم اکنون نیز در پایان مرحله استانی قرار گرفتیم.
وی افزود: از همان ابتدا 800 گروه برای حضور در بخش های مختلف جشنواره ملی سرود فجر ثبت نام کردند که از این تعداد 81 گروه به مرحله استانی رسیدند. از این تعداد که در چهار منطقه کشور به رقابت پرداختند، 30 گروه به مرحله نهایی راه پیدا کرده اند که این تعداد گروه در اردیبهشت سال 1403 با همراهی ارکستر که از پلی بک خوانی هم خبری نیست، به رقابت با یکدیگر می پردازند.
به روایت سوشال لند مسوول دفتر سرود اداره کل موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در بخش دیگری از صحبت هایش به حضور 10 گروه سرود در جریان برگزاری سی و نهمین جشنواره بین المللی موسیقی فجر اشاره کرد و گفت: در جریان انتخاب 30 گروهی که برای مرحله نهایی انتخاب شدند، یک سری گروه بودند که ظرفیت ورود به مرحله پایانی و نهایی را نداشتند ولی چون گروه های نسبتا خوبی بودند ما برای یک فایل «ظرفیت ویژه» باز کردیم که در این چارچوب گروه ها علاوه بر آموزش هایی که ستاد جشنواره برای آن ها در نظر گرفته شده اند، شرایط حضور در جشنواره بین المللی موسیقی فجر را نیز پیدا کرده اند.
جلیلی تاکید کرد: در واقع این تعداد گروهی که طی روزهای برگزاری جشنواره موسیقی فجر به میزبانی کوشک هنر آثار خود را اجرا می کنند، همان گروه های حاضر در بخش ظرفیت ویژه جشنواره ملی سرود فجر هستند که می توانند فرصت ارایه آثارشان در یک جشنواره ملی را پیدا کنند.
گروه های «ری نوا»، «شمیم یاس»، «اسرا»، «سپیدار»، «ساقی کوثر»، «عابس»، «فرزندان ایران»، «ابن الرضا»، «رهروان حضرت زهرا (س)»، «نوای سوشال لند» مجموعه هایی هستند که در قالب همان بخش ظرفیت ویژه جشنواره ملی سرود فجر در جریان برگزاری سی و نهمین جشنواره بین المللی موسیقی فجر به اجرای آثارشان می پردازند.
جشنواره ملی سرود فجر که مراسم اختتامیه آن در اردیبهشت 1403 برگزار خواهد شد، شامل 2 بخش رقابتی و جانبی است؛ در بخش رقابتی گروه ها در قالب گروه های سرود، کُر و آکاپلا (اجرای اثر بدون ساز) شرکت کرده اند. بخش جانبی جشنواره هم شامل کتاب، پایان نامه و رساله با موضوع هایی درباره جمع خوانی است که در این بخش هم برگزیدگان معرفی خواهند شد.
22057
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "گروه های سرود جشنواره فجر چگونه انتخاب شدند؟/ امکان «ظرفیت ویژه»" هستید؟ با کلیک بر روی فرهنگ و هنر، ممکن است در این موضوع، مطالب مرتبط دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "گروه های سرود جشنواره فجر چگونه انتخاب شدند؟/ امکان «ظرفیت ویژه»"، کلیک کنید.