به گزارش خبرگزاری سوشال لند از سنندج این مراسم با حضور حجت الاسلام والمسلمین دکتر محمود صفی زاده معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه کردستان دکتر کیوان شافعی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کردستان حجت الاسلام والمسلمین علی فرج الله مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای آزاد اسلامی استان و فرماندهان نظامی و انتظامی دکتر میرزایی مسئول بسیج اساتید دکتر رستمی مسئول بسیج دانشجویی و قنبری جانشین حوزه بسیج اساتید استان کردستان و جمعی از دانشجویان کارکنان و اساتید دانشگاههای سنندج و تلاوت آیاتی از کلام الله مجید پس از اقامه نماز ظهر و عصر آغاز شد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کردستان در ابتدای این آیین طی سخنانی ضمن عرض درود به ساحت پیامبر عظیم الشان اسلام و شهدای ایران اسلامی و روح پرفتوح معمار کبیر انقلاب و آرزوی طول عمر مقام معظم رهبری(مد ظله العالی) و خیرمقدم ویژه به حاضرین و مهمانان حاضر در جلسه مناسبتهای نهم دی روز بصیرت سیزدهم دی روز شهادت سردار دلها و نوزدهم دیماه سالروز قیام ملت ایران علیه رژیم ستمشاهی و دهه مقاومت و همچنین مناسبتهای ماه مبارک رجب را گرامی داشت و یادآور شد: نهم دی تا نوزدهم با ابتکار دانشگاه آزاد اسلامی تحت عنوان: “دهه مکتب مقاومت” و در میهن اسلامیمان نیز به مناسبت شهادت حاج قاسم سلیمانی از یازدهم تا هفدهم دیماه تحت عنوان: “هفته مقاومت” و روز سیزدهم دیماه به منظور پاسداشت مقام ارجمند سردار شهید حاج قاسم سلیمانی الگوی مقاومت تحت عنوان: “روز جهانی مقاومت” نامگذاری شده است.
دکتر کیوان شافعی با بیان این نکته که برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت لازم است به زندگی شهید سلیمانی پرداخته شود و این سیره به نسل جوان منتقل شود تصریح کرد: شهید سلیمانی نمونه کاملی از پرورش یافتگان مکتب اسلام و امام راحل(ره) مردی بود که پس از دوران دفاع مقدس و سالیان متمادی ایستادگی در برابر رژیم بعث و محافظت از ارزشهای انقلاب و اسلام؛ جبهه مقاومت را پایه گذاری کرد.
وی در ادامه با اشاره به اینکه مقاومت یک مفهوم قرآنی است؛ یعنی اینکه ما ظلم نمی کنیم و زیر بار ظلم هم نمی رویم تاکید کرد: این اصل منش شهید سلیمانی بود و افزود: مکتب حاج قاسم برگرفته از مکتب حضرت امام حسین(ع) بود و ایشان توانست مکتب مقاومت را احیا کند.
دکتر شافعی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری(مد ظله العالی) در بیان نقش برجسته و بی نظیر حاج قاسم سلیمانی در تقویت احیای جبهه مقاومت و فرموده معظم له که می فرمایند: ایشان نه تنها یک فرمانده نظامی بزرگ بلکه یک استراتژیست توانمند سیاسی بود؛ خاطر نشان کرد: شهید سلیمانی با نگاه جهانی به مصالح منطقه ای برای حل بحران ها و مشکلات در این راستا تلاشهای موثری انجام داد و حتی با نگاه جهانی به جریانات داخلی کشور به تحلیل جریانات سیاسی داخلی می پرداخت.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کردستان اظهار داشت: نه تنها دشمن با به شهادت رساندن شهید سلیمانی به نتیجه مطلوب خود نرسید بلکه بر عزم ملت ایران و آزادی خواهان افزوده شد چرا که این شهید نامدار به ما آموخت که بایستی روشنگری و جهاد تبیین را ترویج داد و به صورت ویژه به نسل جوان منتقل کرد و بر ما نیز واجب است که از این سیره پیروی کرده و آن را ترویج دهیم.
اجرای مراسم مداحی در ادامه مراسم توسط کربلایی محسن جمشیدی زینت بخش این محفل نورانی بود.
سخنران ویژه این آیین حجت الاسلام والمسلمین دکتر محمود صفی زاده معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه کردستان در بخش بعدی برنامه طی سخنانی گفت: طی سخنانی گفت: بر اساس آیات و روایات؛ مقاومت یک مکتب است و در ادامه به تبیین این مهم پرداخت و خاطر نشان کرد: در مرحله اول باید در مقابل سلطه و زورگویی تسلیم نشد و در برابر ظلم و حضور استکبار و استثمار سلطه و ستم ذلت را نپذیرفت و این مهم باور اصلی حاج قاسم بود.
وی افزود: اگر در یک ملت مکتب مقاومت و اندیشه تحقق پیدا کند و باور به مقاومت وجود داشته باشد این مقاومت نیروی درونی یک ملت را احیا می کند.
حجت الاسلام صفی زاده با بیان این مهم که هر ملتی که گذشته خودش را فراموش کرد حتما محکوم به شکست است؛ تصریح کرد: اگر بخواهیم مقاومت و بصیرت را در یک شخص نشان دهیم؛ آن شخص به نظر بنده شهید سلیمانی است. چرا که شهید سلیمانی بصیرت ایمان و صبر را در تمام زندگی خود همراه داشت و این بصیرت وسیع در زندگی او موج می زد.
وی گفت: شهید سلیمانی دو مقوله تواضع و صلابت را توامان داشت و ادامه داد: آن شهید والا مقام به جایگاهی رسید که حتی مخالفانش و بزرگترین مستشاران نظامی و ژنرال های دنیا به گرفتن عکس یادگاری با او افتخار می کردند و در عین حال در جبهه دیگر سردار دلها در میان بچه ها و خانواده سیل زده ها و آوارگان با تواضع کامل حضور می یافت.
معاون فرهنگی اجتماعی دانشگاه کردستان تصریح کرد: حاج قاسم به همراه اقتدار عمل و صلابت نظامی با دیپلماسی خلاقانه باعث اقتدار نظامی در جبهه مقاومت شد و ادامه داد: مکتب شهید سلیمانی الگوی مدیریت جهادی همراه با شجاعت است و این چهره چهره ایست در امتداد راه شهید چمران و دیگر سرداران و فرماندهان شهید ایران اسلامی و به لطف الهی امروز هم بسیارند افرادی که مسیر راه این سردار شهید را ادامه دهند.
قرائت بیانیه جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج پایان بخش مراسم بود.
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "مراسم بزرگداشت پنجمین سالگرد شهادت سردار دلها و شهید ابومهدی المهندس و گرامیداشت دهه مکتب مقاومت" هستید؟ با کلیک بر روی استان ها، به دنبال مطالب مرتبط با این موضوع هستید؟ با کلیک بر روی دسته بندی های مرتبط، محتواهای دیگری را کشف کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "مراسم بزرگداشت پنجمین سالگرد شهادت سردار دلها و شهید ابومهدی المهندس و گرامیداشت دهه مکتب مقاومت"، کلیک کنید.