وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: در کشورمان سنتی به نام موسیقی ایرانی داشتیم و داریم این سنت قدیمی و قابل اعتناست و حیف است در زمینه ای که از چنین توانی برخورداریم گرفتار تهاجم یا شبیخون شویم.
به گزارش خبرگزاری سوشال لند سید عباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در یک صد و دهمین جلسه شورای هنر که امروز (دوشنبه ۱۰ دی) با حضور دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی اعضای شورای هنر و اعضای هیئت مدیره خانه موسیقی برگزار شد گفت: موسیقی بحث بسیار مهمی در حوزه فرهنگ و هنر کشور است و اگر بتوانیم در حوزه موسیقی گره ای را باز کنیم کار بسیار با ارزشی انجام داده ایم و همگی وضعیت مصرف موسیقی در بین جوانان و نوجوانان از جمله جریان موسیقی رقیب یا مهاجم و انواع اتفاقاتی که از لحاظ سبک مصرف فرهنگی در حوزه موسیقی رخ داده را می دانیم.
وی با بیان اینکه دو حوزه بازی و موسیقی ورودیِ تغییراتِ فرهنگی و اجتماعی ما محسوب می شود افزود: حجم بالای مصرف موسیقی و بازی کاملاً محسوس است.
صالحی اظهار کرد: در کشورمان سنتی به نام موسیقی ایرانی داشتیم و داریم این سنت قدیمی و قابل اعتناست و حیف است در زمینه ای که از چنین توانی برخورداریم گرفتار تهاجم یا شبیخون شویم.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه نتوانسته ایم چالش های موجود در این زمینه را برطرف کنیم گفت: باید بررسی کنیم و دریابیم چه اقدامی می شود انجام داد تا با بهره گیری از بزرگانی که در موسیقی ایرانی داریم شرایط را تغییر دهیم.
وی با تأکید بر اینکه سند موسیقی گامی رو به جلو بوده است افزود: این سند به مقدار قابل توجهی مورد وفاق نسبی است و گامی رو به جلو محسوب می شود.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: باید ستادی که برای اجرای سند موسیقی در نظر گرفته شده به خوبی در اجرای سند فعال باشد و به گونه ای عمل کند که احساس شود سندنویسی ها فایده دارد.
وی افزود: از آقای خسروپناه تقاضا دارم که از اجرای سند موسیقی مراقبت شود و شورا و البته خود ما در برابر تخلفات ایستادگی کنیم تا به رویه تبدیل نشود؛ در همین راستا از دبیر شورا می خواهیم که گزارش جامع از اجرایی شدن سند موسیقی از زمان تصویب تاکنون ارائه دهند و مواقعی که این سند اجرایی نشده است مشخص شود تا وزارت ارشاد اقدامات لازم را انجام دهد.
صالحی با بیان اینکه هر سندی می تواند اصلاحاتی داشته باشد که بر بهبود عملکردِ آن تأثیر گذارد ادامه داد: بر همین اساس اصلاحیه سند موسیقی نیز در دستور کار قرار گیرد.
وی در عین حال تأکید کرد: حوزه موسیقی مسائل متکثری دارد اما باید توافقی با اصحاب موسیقی داشته باشیم مبنی بر اینکه مسائل پایه این حوزه کدام است تا بر حل مسائل پیشران تمرکز یابیم.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در بخش دیگری از سخنانش گفت: این جلسه نشان داد به گفت وگو نیاز داریم و پاره ای از سوءتفاهمات را می توان از این طریق از بین برد چرا که مسائل مطرح شده دغدغه مشترک گروه های مختلف حاضر در جلسه بود. این موضوع نشان می دهد که وقتی در کنار یکدیگر قرار می گیریم و گفت وگو می کنیم فرصت های جدیدی خلق می شود.
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "صالحی: حیف است موسیقی ایرانی گرفتار تهاجم یا شبیخون شود" هستید؟ با کلیک بر روی استان ها، ممکن است در این موضوع، مطالب مرتبط دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "صالحی: حیف است موسیقی ایرانی گرفتار تهاجم یا شبیخون شود"، کلیک کنید.