
سوشال لند/مرکزی رییس سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی گفت: صنایع تبدیلی سودآورترین و کم ریسک ترین بخش کشاورزی است که ضرورت دارد در این حوزه سرمایه گذاری شود اما سرعت سرمایه گذاری در این حوزه کند است .
علی صفری ۳۱ اردیبهشت در آیین افتتاحیه اولین جشنواره گیاهان دارویی و صنایع وابسته در شهرستان خنداب وظیفه اصلی جهاد کشاورزی را ترویج و آموزش دانست و گفت: این جشنواره یکی از ابزارهای ترویجی در بخش کشاورزی است و اگر بتوانیم آخرین یافته های تحقیقاتی را به کشاورزان منتقل کنیم بهترین خدمت را کرده ایم. آموزش و انتقال یافته های تحقیقاتی باید محور جشنواره های بخش کشاورزی قرار گیرد و نتیجه آن در بین کشاورزان ملموس باشد.
وی در ادامه از کشاورزان خواست تا در سایه اقدامات ترویجی و آموزشی به دنبال رعایت الگوی کشت در شرایط کم آبی و دستیابی به بهره وری بالا باشند و گفت: براساس آخرین مطالعات انجام شده رتبه خنداب در حوزه کشاورزی در بین حدود ۵۰۰ شهرستان کشور حدود ۱۱۰ الی ۱۲۰ است و سهم ارزش افزوده عوامل تولید این شهرستان در بخش کشاورزی نزدیک ۵۰ درصد و بخش صنعت نزدیک ۱۰ درصد است. پارامترهای اقتصادی بیانگر کشاورزی بودن این شهرستان است و درآمد اقتصادی و اشتغال آن منوط به کشاورزی است که باید مورد توجه قرار گیرد.
رییس سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی با تاکید بر توسعه صنعتی خنداب در حوزه صنایع تبدیلی گفت: تلاش خواهیم کرد با اعطای تسهیلات در حوزه صنایع تبدیلی در شهرستان خنداب سرمایه گذاری بیشتری صورت گیرد.
صفری همچنین با اشاره به کاهش تولید محصولات کشاورزی متاثر از خشکسالی گفت: تولید بیشترین گندم تولیدی استان به صورت دیم است.
رییس جهاد کشاورزی استان مرکزی در ادامه گفت: خشکسالی دیگر استثنا نیست بلکه یک پدیده است و باید برای آن چاره اندیشی کرده و بر آن غلبه کرد. توسعه کشت گیاهان دارویی یکی از راهکارهای غلبه بر خشکسالی به دلیل نیاز آبی کم و پرسود بودن است.
وی گفت: سرمای بهاره نیز خسارات چندهزار میلیاردی به بخش کشاورزی وارد کرد و امیدواریم موجب کاهش تولید نشود اما توصیه می شود که کشاورزان نسبت به بیمه محصولات کشاورزی اهتمام جدی داشته باشند. در حوزه ناترازی انرژی هم انتظار می رود کشاورزان با بهره گیری از ظرفیت انرژی های تجدید پذیر نیاز انرژی خود را برطرف کنند.
به گزارش سوشال لند مدیرکل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری استان مرکزی نیز گفت: برگزاری این جشنواره در یک بنای تاریخی با اصالت که بیانگر هویت و پیشینه این شهرستان است اتفاق مبارکی در معرفی ابنیه تاریخی است و امیدواریم با مرمت و صیانت آن تمامی جشنواره های شهرستان در این بنای تاریخی و فرهنگی برگزار شود.
محمود مرادی نراقی با اشاره به گردشگری در زراعت گفت: کشورهای توسعه یافته و مقصد گردشگری درخصوص حوزه گردشگری زراعت اقدامات بسیاری انجام داده اند. تجربه نشان داده است که می توان به زراعت پیوست گردشگری افزود و بعضی مواقع این پیوست از اصل موضوع پیشی می گیرد.
وی با بیان اینکه گل محمدی ارزشمندترین گیاه دارویی است که فلات مرکزی ایران خاستگاه تولید این گیاه است گفت: خاک شنی و هوای خنک لازمه کشت این گل است که شهرهای استان مرکزی از این مزیت برخوردارند و حتی کیفیت محصول تولیدی و گلاب آن از قمصر کاشان بهتر است.
مرادی نراقی بیان کرد: نبود صنایع فرآوری در استان موجب خام فروشی گل محمدی می شود و با ارسال محصول تولیدی به استان اصفهان گلاب در این منطقه تولید و گردشگری این منطقه تقویت می شود در حالیکه اگر مناطق تولیدکننده گیاهان دارویی برخوردار از صنایع تبدیلی شوند و محصولات در محل کشت فرآوری شوند این مناطق می توانند به مقصد گردشگری تبدیل شوند.
وی با بیان اینکه فرآوری گیاهان دارویی موجب تعریف طرح های گردش محور خواهد شد گفت: امید است این جشنواره سرآغاز ایجاد مزرعه های گردشگری در شهرستان خنداب و سایر شهرستان های استان شود و برای این طرح ها تسهیلاتی نیز در نظر گرفته می شود.
پایان خبر سوشال لند
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "سرمایه گذاری در حوزه صنایع تبدیلی کند است" هستید؟ با کلیک بر روی اقتصادی، ممکن است در این موضوع، مطالب مرتبط دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "سرمایه گذاری در حوزه صنایع تبدیلی کند است"، کلیک کنید.