در حال حاضر جدا از برخی آزمایش های خانگی مانند بررسی بصری بویایی و طعم و استفاده از فیلتر برای آب راهی برای تضمین سلامت غذا و نوشیدنی وجود ندارد. به همین دلیل است که یک ابزار جدید برای این کار به کمک ما خواهد آمد.
به گزارش سوشال لند اکوترکر (EcoTracker) که توسط سازندگان تجهیزات حسگر Milerd Technologies ساخته شده است یک ابزار اندازه گیری سه در یک است که می تواند سطوح مواد مضر را در میوه ها سبزیجات و گوشت های معمولی تشخیص دهد و همچنین شاخص های کلیدی کیفیت آب را اندازه گیری کند و سپس خوانش های دقیق را فقط در سه ثانیه ارائه دهد.
به نقل از نیواطلس این ابزار که هنوز در مرحله تولید است به زودی موضوع یک کمپین سرمایه گذاری جمعی قبل از عرضه خواهد بود. شرکت Milerd بیش از ۱۵ سال است که دستگاه های شخصی با محوریت سلامتی تولید می کند.
این دستگاه دقیقا چه چیزی را می تواند تشخیص دهد؟
ابتدا آب را بررسی می کنیم. TDS که اساسا به جامدات محلول در آب آشامیدنی گفته می شود و می تواند شامل سولفات ها کلسیم منیزیم سدیم پتاسیم و نیترات ها باشد این دستگاه آنها را محاسبه می کند. در حالی که سطوح بالای TDS لزوما برای سلامتی مضر نیست اما می تواند بر رنگ طعم و بوی آب تأثیر بگذارند. در حالت ایده آل TDS باید بین ۵۰ تا ۱۵۰ قطعه در هر میلیون باشد. این میزان برای مصرف عالی در نظر گرفته می شود و هر چه تعداد TDS بیشتر شود کیفیت بدتر می شود. در حالت بین ۳۰۰ تا ۵۰۰ قطعه در میلیون کیفیت آب ضعیف در نظر گرفته می شود و برای آشامیدن ایده آل نیست در حالی که از نوشیدن آب دارای بیش از ۱۲۰۰ قطعه باید اجتناب کرد.
اکوترکر نمی تواند به طور دقیق ترکیب TDS در آب را به شما بگوید و برای دانستن این جزئیات به آزمایشگاه شیمی خانگی نیاز دارید اما خوانش های بیش از حد بالا می تواند وجود ترکیبات سمی مانند آرسنیک سرب یا نیترات ها را نشان دهد.
به طور مشابه اندازه گیری سطوح pH در آب آشامیدنی برای کیفیت مهم است. PH بالا می تواند از جذب مواد معدنی ضروری بدن جلوگیری کند در حالی که PH پایین می تواند برای لوله ها خورنده باشد و منجر به ورود سرب و سایر فلزات به داخل آبی شود که از شیر خارج می شود. سطح pH آب آشامیدنی باید حدود ۷.۵ باشد اما به طور طبیعی معمولا بین ۶.۵ تا ۹.۵ در نظر گرفته می شود.
در مورد غذاها اکوترکر با استفاده از یک حسگر مخصوص میوه و سبزیجات به علاوه ماهی و سایر گوشت ها مصرف کنندگان را در مورد نشانه های خطر آلودگی از جمله نیترات ها کلریدها و آفت کش ها آگاه می کند. در حالی که سازمان غذا و داروی ایالات متحده (FDA) به طور مداوم بر محصولات تجاری نظارت می کند اما حتی محصولات خانگی نیز می توانند به دلیل استفاده از خاک قدیمی در معرض آلودگی قرار گیرند که تشخیص آن به تنهایی از طریق نگاه کردن دشوار است. در نهایت اکوترکر ارزیابی خواهد کرد که آیا غذایی که به چشم خوب به نظر می رسد خطری برای سلامتی دارد یا خیر. اندازه جمع و جور آن آن را به ابزاری مفید تبدیل می کند که می توانید در هنگام سفر در صورتی که امنیت غذا و آب مورد توجه است آن را با خود ببرید.
یک نمایشگر دیجیتالی بزرگ در کنار دستگاه تنها در سه ثانیه اطلاعات را نشان می دهد و اگر غذا یا آب در «منطقه امن» مصرف باشد علامت سبز رنگی نمایان می شود. اکوترکر می تواند حدود ۶۰ میوه سبزیجات ماهی و سایر فرآورده های گوشتی رایج را ارزیابی کند.
همچنین می توان در صورت لزوم تنظیمات آن را شخصی سازی کرد. برای مثال افرادی که دارای بیماری کلیوی هستند باید سطح TDS پایین تری نسبت به جوامع عمومی مصرف کنند.
پایان خبر سوشال لند
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "تشخیص سلامت آب و غذا تنها در ۳ ثانیه با یک ابزار جدید" هستید؟ با کلیک بر روی اقتصادی، ممکن است در این موضوع، مطالب مرتبط دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "تشخیص سلامت آب و غذا تنها در ۳ ثانیه با یک ابزار جدید"، کلیک کنید.